Algemene verkoopsvoorwaarden LiMaGifts

De webshop www.limagifts.be is eigendom van
Joyce Haenegrifs
Lindelsebaan 69
3900 Pelt
0474 68 32 14
Email: joyce@limagifts.be
BTW-nummer: BE 0741.613.795
Rekeningnummer KBC: BE71 7390 2026 0469
BIC: KREDBEBB
Indien je een bestelling plaatst bij limagifts.be verklaar je je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze zijn van toepassing op alle artikelen uit het assortiment en elke aankoop die online plaatsvindt bij limagifts.be.
Er kan enkel worden afgeweken van deze verkoopsvoorwaarden mits specifieke en schriftelijke goedkeuring van LiMaGifts

1. Aanbod

Ons aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van alle producten. Deze productbeschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling mogelijk te maken. De bijbehorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kan elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Kleuren kunnen licht afwijken van de kleuren op de foto’s.

2. Bestelprocedure

Je kan 24u per dag, 7 dagen per week bestellen via onze webshop. Zodra je bij LiMaGifts een bestelling hebt geplaatst wordt deze bevestigd per mail naar het opgegeven emailadres. De e-mail kan in de spam terecht komen. Op deze orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Indien er bijkomende informatie nodig is over uw bestelling, zullen wij u hierover een mail sturen. Indien er een ontwerp moet gemaakt worden, zal deze eerst per e-mail naar de klant worden door gestuurd voor de goedkeuring.

3. Prijs

Alle op de website vermelde prijzen zijn bedragen in euro’s en inclusief BTW.
Verzend- en eventuele andere kosten worden steeds apart vermeld bij afrekening.
LiMaGifts heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na uw aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. Er is geen minimum bestelbedrag.

4. Betalingen

U kan online betalen via onze beveiligde betaalomgeving Mollie.
De overeenkomst tussen LiMaGifts en de klant is definitief wanneer de koper heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij de bestelling heeft betaald. Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan LiMaGifts gemeld te worden, zodat we het bedrag kunnen corrigeren.

5. Leveringen en afhalen

Wij streven ernaar om al de bestelling zo snel mogelijk te verzenden binnen de 7 dagen. Wij verzenden dagelijks. LiMaGifts verzend met bpost.
De tarieven zijn:
– 6 euro naar een thuisadres of bpost afhaalpunt voor bestellingen met een totaalbedrag beneden 125 euro
– gratis verzending voor bestellingen met een totaalbedrag vanaf 125 euro.

Er is ook de mogelijk om naar een ander adres te leveren.

We leveren ook naar het buitenland. Best even de prijzen aan ons vragen.

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Onze vermelde productprijzen omvatten niet de verzendkosten. De aankoop kan niet verbroken worden indien er een vertraging van levering voordoet. LiMaGifts kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-Post. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling gratis af te halen op volgend adres. U wordt via e-mail verwittigd wanneer u bestelling klaar is.

LiMaGifts
Lindelsebaan 69
3900 Pelt

6. Aansprakelijkheid

LiMaGifts ontvangt en voert de bestelling uit met veel zorg. We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door ons geleverd product. LiMaGifts is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove fout langs onze kant. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product hebt betaald.

Alle afbeeldingen; foto’s, ontwerpen, kleurstalen, … op de webshop worden zo exact mogelijk weergegeven maar kunnen afwijken van de werkelijkheid en dit wat betreft kleur, afmetingen, gewicht en textuur van het materiaal. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hierop een invloed hebben.

7. Retourneren

LiMaGifts doet er alles aan om kwaliteitsvolle producten af te leveren. Wanneer er een ontwerp moet gemaakt worden, worden deze altijd eerst via e-mail door gestuurd. De kleuren kunnen hiervan afwijken. Vanwege het persoonlijke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen.
Niet gepersonaliseerde artikelen die via de webshop van LiMaGifts zijn aangekocht kunnen geruild worden binnen een termijn van 7 dagen, na dag 1 levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden. De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper. Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn. Solden of producten in actie kunnen niet geruild worden.

8. Klachten

Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s.
Indien er zich typfouten voordoen (materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
Kleuren op de foto’s kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.
Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval. Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden.
Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info. Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.
Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken. Indien er zich eventuele gebreken zouden voordoen aan de artikelen aangeboden op onze website zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.
Wij vragen u dan zich te richten tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mede te delen zodat wij de producten ook extra kunnen controleren.
Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten. Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via joyce@limagifts.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto. Gelieve ons dit te melden binnen de 3 dagen na ontvangst van uw pakket.

9. Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden versterkt en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen.

10. Toepasselijk recht

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van LiMaGifts is, naast deze Algemene Voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

11. Eigendomsrecht

Geen enkel gegeven of foto’s van onze webshop mag gekopieerd of gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke toestemming van LiMaGifts.